Aftellen …

Volgende aankomende evenement

IKS sportdag 2024

22 april 2024 - Wittendijkweg 61
5912 PJ Venlo, Nederland
64886
DD Dagen
HH Uur
MM Min
SS Sec
Gebeurtenis start vernieuwingspagina om volgende aankomende gebeurtenis te zien

Dance Battle

Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg

Jaarlijks organiseren wij voor leerlingen uit het speciaal (voortgezet) onderwijs de IKS Dance Battle.

Het gehele project ‘Iedereen kan Dansen’ biedt echter meer dan alleen deze bijzondere dag.

Leerlingen uit het Speciaal (Voortgezet) Onderwijs krijgen namelijk 10 weken lang, voorafgaand aan het evenement, dansles onder leiding van een professionele dansdocent. Het doel daarbij is om leerlingen te enthousiasmeren voor de danssport en ze een succesbeleving te laten ervaren. Uiteindelijk wordt deze succesbeleving gevormd door een optreden tijdens de Dance Battle in het openluchttheater van Tegelen. Alle dansgroepen laten hun aangeleerde dans zien aan het grote publiek en iedereen gaat er uiteindelijk met een prijs vandoor!

Dit levert elk jaar een onvergetelijke dag op, maar net zo belangrijk: structurele beweeggroepjes! We zien jaarlijks nieuwe dansgroepen ontstaan omdat leerlingen het dansen zo leuk vonden.

Het project begon enkele jaren geleden meet twee enthousiaste scholen in een garagebox en is tot op heden uitgegroeid tot een groot evenement met 12 deelnemende groepen op een groot podium. We hopen komend jaar wederom te kunnen uitbreiden om zo nog meer mensen deze gave ervaring te kunnen aanbieden. Hierin gaan we de verbinding leggen met zorginstellingen.

Hieronder zien jullie de gave aftermovie van onze afgelopen dance battle op dinsdag 23 mei 2023

Heb je nog aanvullende vragen of kom je ergens niet uit?
Neem dan contact op, want wij helpen je graag verder!