Deel dit bericht!

Vervoersregeling Declaratie

Vanaf nu kunt u uw declaratie voor de Vervoersregeling Aangepast sporten weer indienen. Onderstaand vindt u alle informatie en instructies voor uw declaratie over het jaar 2023.

Nieuw: digitale declaratie

We zijn verheugd te kunnen melden dat u vanaf dit jaar digitaal kunt deelnemen aan de vervoersregeling. Klik hier om naar de digitale omgeving te gaan voor deelname aan de vervoersregeling. Om deel te kunnen nemen heeft uw vereniging een account nodig. Heeft u in 2022 aan de regeling deelgenomen? Dan hebben wij gemakshalve al een account voor u aangemaakt en ontvangt u binnen 24 uur een aparte mail. Indien u nog geen account heeft, kunt u deze aanvragen via bovenstaande link.

Spelregels en handleiding

Om uw digitale declaratie soepel te laten verlopen hebben we een handleiding opgesteld. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe u uw declaratie kunt invoeren. Ook zijn de spelregels voor deelname aan de regeling te vinden in deze handleiding. Klik hierOpen dit document met ReadSpeaker docReader voor de handleiding.

Tot wanneer declareren?

Deelname aan de Vervoersregeling 2023 is mogelijk tot 1 mei 2024.

Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan staan we altijd voor uitleg of hulp ter beschikking. Mail dan naar: vervoersregeling@iedereenkansporten.nl