Deel dit bericht!

X-triathlon 2023 verplaatst vanwege tekort aan deelnemers

π‹πžπ­ 𝐨𝐩: 𝐗-𝐭𝐫𝐒𝐚𝐭𝐑π₯𝐨𝐧 πŸπŸŽπŸπŸ‘ 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐧𝐒𝐞𝐭 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐯𝐚𝐧𝐰𝐞𝐠𝐞 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐞 𝐀𝐨𝐫𝐭 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐞π₯𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬
Helaas moeten wij u mededelen dat wij het besluit hebben moeten nemen om de X-triahtlon van 2023 af te blazen. Na maandenlang veel werven op verschillende manieren hebben er helaas maar enkele deelnemers zich aangemeld. We hebben er de afgelopen tijd alles aan gedaan om tΓ³ch het evenement door te laten gaan, echter is dit niet voldoende geweest. πŸ˜”
Β 
Onze excuses voor dit bericht, maar wij proberen het begin volgend jaar nog een keer! Wij hebben gezocht naar een nieuwe passende datum en de volgende editie zal plaatsvinden in het voorjaar van 2024. Voor deze nieuwe editie hopen wij jullie allemaal terug te zien aan de start. Aanvullend gaan we het nogmaals proberen om meer deelnemers enthousiast te krijgen voor dit evenement. Dus ken je nog iemand die ook wilt deelnemen? Nodig hem dan uit voor de volgende editie! πŸ’ͺ