Deel dit bericht!

Vervoersregeling Gehandicapten Sporters

De Vervoersregeling over 2022 staat weer open voor declaratie.

Veel sporters met een beperking hebben aangepast vervoer nodig of moeten verder reizen voor hun sportwedstrijden. De vervoerskosten zijn daardoor vaak hoog. Daarom bieden gemeenten, Provincie Limburg, Iedereen Kan Sporten Limburg en regio’s de ‘Vervoersregeling Gehandicapte Sporters’ aan.

Benieuwd of uw vereniging / organisatie hiervoor in aanmerking komt? Of bent u bekend met de regeling en wilt u deelnemen? Klik dan hier voor verdere uitleg en benodigde formulieren. Let op, de deadline om deze declaratie in te dienen is 1 mei 2023.

Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan staan we altijd voor uitleg of hulp ter beschikking. Mail dan naar vervoersregeling@iedereenkansporten.nl.