Deel dit bericht!

Kennis- en Netwerkevent Iedereen Kan Sporten

17 augustus 2022

Zet jouw organisatie zich in om sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken? Dan nodigt Iedereen Kan Sporten Limburg en aangesloten regio’s je graag uit voor het kennis- en netwerkevent Iedereen Kan Sporten op 21 september!

Wat kun je verwachten?
Ontmoeting, kennisdeling en inspiratie! Dat staat er op het programma. Zo zullen Sam Schröder, Mitch Valize en (I am) Redo je inspireren met hun persoonlijke verhalen. Daarnaast ga je partners in het werkveld ontmoeten en zul je kennis opdoen hoe ook jouw organisatie mensen met een beperking in beweging krijgt.

Voor wie?

Organisaties die sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk (willen gaan) maken.

Programma

  • Woensdag 21 september
  • Latasteschool in Horn (Bergerweg 37)
  • Inloop: 9.15 uur
  • Start programma: 9.30 uur
  • Afsluiting: 12.30 uur

Aanmelden?!

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 14 september, deelname is gratis.

Graag tot 21 september!