Deel dit bericht!

Stimuleringssubsidie NOC*NSF

Net als het stimuleringsbudget uit Grenzeloos actief stelt NOC*NSF regelmatig een stimuleringsbudget beschikbaar voor sport- en beweegaanbieders. Dit stimuleringsbudgetbudget is beschikbaar voor inclusieve doelgroepen (dus breder dan alleen aangepast sporten).

Sportstimuleringsbudget voor clubs

Op dit moment is het Stimuleringsbudget niet beschikbaar. Het is dan ook niet mogelijk het aanvraagformulier te openen. In het najaar wordt er gekeken naar de definitieve bestedingen van het budget. Hierdoor bestaat er een kleine kans dat er tegen die tijd nog enkele nieuwe aanvragen gedaan kunnen worden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kun je contact opnemen via inclusiefsporten@nocnsf.nl onder vermelding van de volgende gegevens, zodat we eventueel verder contact kunnen opnemen:

  • Naam van de vereniging
  • Doelgroep sport- en beweegaanbod
  • Emailadres

Klik hier voor meer informatie, daarnaast kun je via de kennisbank kijken of er mogelijk nog andere subsidies interessant zijn.